Skateboard

Nøglen er at vælge et skateboard lavet af godt, robust og slidstærkt træ-det sikrer, at dit bord er pålideligt og vil tage slag i fald eller ved skateboarding.
Du bør også kigge på den type af skateboard ruller, du får på din skateboards – bløde hjul er gode til cruising på ujævne overflader, mens hårde hjul er ideelle til skateboarding tricks og hårdt falls, som er afgørende for forskellige stilarter af skateboarding. Du skal kigge efter professionelle brædder med metal skateboard trucks, da det er dem, der bedst understøtter dit dæk.
Det er vigtigt at indse, at store hjul er hurtige og små hjul langsomt, og vice versa – jo større hjulet er, jo hurtigere ruller det.
Derfor kan det være vigtigt at kontrollere hjulets diameter, før du køber, og finde ud af, hvad du har brug for, før du køber et skateboard.
Hvis du vil bruge dit bord til flips, tricks og ramper, skal dit skateboard være designet til det. Hvis du er mere til cruising og carving, kan du købe en longboard, men hvis der er mere til det end cruising eller carving. Maple er en stor skateboard dæk, fordi det er en meget stærk materiale, der kan modstå de barske forhold i et tag udsat for tricks eller stunts.
Skateboards består af to dele: brættet, som rytteren står på, og konstruktionen, der fastgør hjulene til dækket. Længden af et dæk er typisk mellem 28 og 33 inches, men kan også være op til 30 inches eller op til 10 inches.
Dækket er fastgjort af to metaller, normalt lavet af aluminiumslegering, som forbinder hjullejerne til dækket. Dækket var oprindeligt lavet af træ, men senere var dækkene også lavet af aluminium, glasfiber eller plast.
Bundpladen og bøjlerne er fastgjort med en bøsning, også kaldet gummimuffe, som giver en pude og en mekanisme til drejning af skateboardet. Jo blødere bøsningerne er, jo lettere er det at dreje og styre brættet, men jo stivere bøsningerne er, jo mere modstandsdygtige skateboardet er, når det drejes, så jo sværere det bliver, desto bedre skal det styres.
Nogle brædder er perfekte til cruising, mens andre er lavet til at udholde en masse dej, ollies, flips og trusser. Derfor er det vigtigt at stille dig selv et par spørgsmål om skateboards og hvad du skal gøre med dem i disse dage. Først og fremmest er det vigtigt, at du bestemmer, hvilke skateboards du bruger, hvad de gør for dig.
Når du har besvaret disse spørgsmål, kan du gå videre til de vigtigste funktioner i et skateboard. For de fleste vordende skateboardere, fra deres indkørsel eller fra deres street skating med deres venner, de hjul, der tilbydes på skateboards er en styrkelse af durometer, blødt hjul, og de lærer at skate på vejen og i deres indkørsler.
De bruger hjul på størrelse med en almindelig popsicle – formede plader, svarende til hjulene på en longboard. De første skateboards starter med et rulleskøjtehjul monteret i bunden, og rytteren får en behagelig glat og behagelig tur uden den ujævne tur, der leveres med hårde hjul på ru overflader. Du skal trække en lastbil, der ikke drejer, fordi hjulet ikke ruller eller griber fat, men en glat, glat kørsel.
Skateboarding blev født i Californien i 1930 ‘ erne (uden citater), da en surfer fra Californien ville gøre noget, når bølgerne var flade. Det blev kaldt surfing, som blev meget populært, og det blev kendt som “surfing på fortovet” (surfing på fortovet, ikke fortov surfing).
Skateboard cover art påvirket og udvidet kulturen i skateboarding, som mange mennesker begyndte at indsamle skateboards for deres kunstneriske kvaliteter. Skateboards blev lavet til brug, men Griptape var ikke oprindeligt egnet til konstruktion. Karakteristisk for de skateboards, der produceres tidligt, er, at skøjternes design adskiller sig fra de senere modeller.
I januar 2019 auktionerede Sothebys ne.York 248 skateboarddesign nogensinde solgt af Supreme, som Ryan Fuller havde samlet for $1.5 millioner.
Skateboard hjul er normalt lavet af polyurethan og fås i mange forskellige størrelser og former, der passer til forskellige typer af skating. Longboard lastbiler har en konge pin, der ligger på dækket og giver dig mulighed for at rotere med samme hældning som et dæk. Mange longboard specialbiler har også udadvendte klemstifter, som den, der er vist ovenfor.
Skateboarding på en glat overflade, såsom en skatepark, er en bedre overgang til skateboarding end skøjteløb på hårde hjul. Du ruller hurtigere, bevæger dig lettere gennem revner i fortovet og er hurtigere og kan skate bedre på overgangen.
Jeg er glad for, at jeg har en fantastisk pris med komponenter af høj kvalitet og gode priser. Til sammenligning har en online butik, der ikke er en skatebutik, en lastbil, der ikke spinder, lejer inde i hjulet, der ikke ruller, og hjul, der ikke griber fat. Jeg har ingen ID.om, hvad produktet faktisk er på dit skateboard, men jeg bemærker det.

Snowboard

Sno .board tilbehør du bære med dig inkluderer stomp pads, bindende værktøjer og meget mere, og du er klar til pisterne.
I vores snowboard shop vi tilbyder en bred vifte af mænds snowboard udstyr, herunder et bredt udvalg af snowboards og tilbehør. Du vil ikke finde et bredere udvalg af udstyr til mænd, end vi gør for kvinder, og det store udvalg betyder, at hvis du har brug for et snowboard, vil du helt sikkert finde præcis, hvad du behøver til din snowboard udstyr.
Uanset om carving backcountry linjer eller trick-kaste i terræn park, DC Sko Designer de bedste sno .board støvler til mænd af alle slags.
De har en række forskellige stilarter og størrelser, så du kan finde et par, der giver dig maksimal støtte, komfort og stil til enhver tid på sneen. At finde de rigtige støvler er lige så vigtigt som at finde den rigtige binding – disse støvler holder dine fødder beskyttede og behagelige på dit bord, hvilket giver dig mere kontrol.
Hvad angår sno .boardudstyr, er tilbehøret alt andet end luksuriøst, men de er også vigtige for en god dag på sneen.
Få alle snowboard udstyr for sæsonen kan være en udfordring, men disse små ting kan hjælpe dig en masse at være sikker, komfortabel og den bedste forudsætning for en god dag på pisterne.
DC Shoes ønsker at gøre livet lidt lettere ved at tilbyde dig sno .boardudstyr til mænd på et behageligt sted. Sno .boarding er en rekreativ og konkurrencedygtig aktivitet, der involverer faldende snedækkede skråninger mens stående på et sno .board knyttet til rytterens fødder. DC Sko Snowboard Shop har alt hvad du behøver for den perfekte snowboard sæson for at udstyre dig selv med den bedste snowboard-udstyr til rådighed.
Moderne snowboarding begyndte i midten af det 19 århundrede, da Sherman Poppen, en ingeniør fra Muskegon, Michigan, opfandt den første snowboard, der er tilsluttet to ski sammen og fastgjort et reb til den ene ende for at holde sig selv under kontrol, mens du står på brættet, og glider ned ad bakke.
Ideen om at glide sidelæns på sneen blev gjort opmærksom på producenten Bruns .ick Corporation, der solgte omkring en million stykker i slutningen af 1970 ‘ erne, hvor opfindere og pionerer tog konceptet op og løb med det. Døbt en “Snurfer” eller “kombineret snowsurfer”, som hans kone Nancy, legetøjet viste sig at være så populære, at Poppen licens tanken om, at producenter såsom Brunswick Group, som har solgt millioner af Snurfers løbet af det næste årti.
Den fanfare, der ledsagede bestyrelsen affødt en række spin-offs, som Snurfers af samme navn, men den næste store vendepunkt kom i slutningen af 1970’erne, når Poppen ‘ s opfindelse, sammen med design af hans kone Nancy, fangede Newsweek magazine.
På østkysten, der var tre store selskaber: Burton Snowboards, grundlagt af Jake Burton og Tømrer; Henderson Snoboards, grundlagt af surfer Chuck Bar sidefødder; og Gnu Snowboard, grundlagt med Mike Olson. På vestkysten, skateboarder Tom Sims grundlagde Sims sno .board med sin kone Lisa Sims og deres søn Chris Sims Sims.
Sno .boardet består af fleksible træplanker, der er udstyret med en vandski fodfælde. I 1977, Jake Burton og Tømrer kom til Vermont for at konkurrere i den første nationale sygepleje konkurrence i USA, og i samme år Burton Snowboards blev grundlagt i Londonderry, Vermont. Burton, en indfødt i Vermont, der har haft glæde af at snuse siden han var 14, designet sit Bord for at sikre båndene på hans tavler. Hans bånd imponerede også skarer ved en Michigan nudge nudge-konkurrence i samme periode, 1977.
De eneste deltagere, der lavede de ændrede og åbne divisioner, var Jake og hans hold, der vandt begge med i alt $1.000 i præmiepenge og en guldmedalje.
Der er tre vigtigste formater, der anvendes i snowboarding, herunder åbne, ændre og åbne snowboard, åben og ændrede åben snowboard. 2018 Vinter-Ol ikke har en snowboarding begivenhed, men en række af de største snowboard-konkurrencer, herunder Vinter-Ol i Sochi, Rusland, og PyeongChang Ol i Sydkorea.
En del af SNO .board-tilgangen er at sikre maksimal sjov, venskab og begivenhedskvalitet, hvor sikkerhed og sikkerhed er de vigtigste faktorer i sporten.
Alpine sno .boarding består af en lille del af den generelle sno .board befolkning, som har sine egne specifikke board producenter, de fleste af dem i Europa. I modsætning til stilen med alpine sno .boarding er det populære og inkluderende koncept stilistisk bredt og præget af de kreative aspekter af SNO .boarding. Erfarne bjergbestigere kombinerer adskillige sving og nedstigninger ved at placere deres kroppe meget tæt på jorden, svarende til en langrend eller snescooter.
Afhængigt af en række faktorer, såsom stivhed, vendediameter og personlighed, kan dette ske hurtigt eller langsomt, og på forskellige måder, afhængigt af den type snowboard.
For avancerede og avancerede mountainbikere tilbyder et bræt, der slår overalt fra hage til øjenbryn, alsidighed til forskellige kørestilarter og terræn. Længere bestyrelser, endda et par centimeter højere end de rider ‘ s pande, kan være god til ridning tunge pulver eller høj hastighed, backcountry, men størrelsen af bestyrelsen, afhænger af en række faktorer, såsom bestyrelsen, stivhed, vægt og vægtfordeling, og kørestil.